Vol. 1 Organic Crop Production (724 หน้า) ประกอบด้วยบทความวิชาการ 171 บทความ เกี่ยวกับการจัดการดินและธาตุอาหาร ระบบการปลูกพืช การปลูกข้าวเกษตรอินทรีย์ เทคนิคพืชไร่ พืชเกษตรอินทรีย์อื่นๆ ผักเกษตรอินทรีย์ ผลไม้เกษตรอินทรีย์ การจัดการโรคและแมลง และการจัดการวัชพืช เป็นต้น
Vol. 2 Socio-Economy, Livestock, Food Quality, Agro-Ecology and Knowledge Dissemination (366 หน้า) ประกอบด้วย 85 บทความเกี่ยวกับผู้บริโภคอาหารออร์แกนิค เศรษฐกิจของฟาร์มเกษตรอินทรีย์ การตลาด การตรวจสอบรับรองมาตรฐาน เกษตรกรรายย่อย คุณภาพของอาหารออร์แกนิค ปศุสัตว์เกษตรอินทรีย์ สิ่งแวดล้อมและนิเวศการเกษตร ระเบียบวิธีการวิจัยและการเผยแพร่ความรู้
Proceedings of the third ISOFAR Scientific Conference in the frame of the 17th IFOAM Organic World Congress in Gyeonggi Paldang, Republic of Korea, during 28 September – 1 October 2011. Two volumes:
Vol 1. Organic Crop Production (724 pages) containing 171 articles about soil fertility and nutrient management, cropping system, organic rice, cropping techniques cereals, organic crops, organic vegetables, organic fruits, pest and disease management, weed management
Vol 2. Socio-Economy, Livestock, Food Quality, Agro-Ecology and Knowledge Dissemination (366 pages) on consumers, farm economy, marketing, certification, small-holders, food quality, organic livestocks, agro-ecology and environment, research methodology and knowledge dissemination